Ádámka még jó h az én cégemet nem te irányítod.....Mert már rég csődbe ment volna... Majd kereslek, és segítek megfogalmazni egy ennél jobb kamu hírt, mert látom ez sem megy nektek..... De látom van még olyan, aki beveszi, az nem volt itt biztos 1,5 évig és látta mi megy.......
Törölt felhasználó2021. 12. 13. 16:44
Na majd ha nem kamu híreket raknak ki a bétre, akkor kezd elakulni majd valami. Kitalálni én is tudok bármit. Össze vissza kapálóznak már!!! Még egy speka felkört sem tudtak ma a hírrel összehozni... Szánalmas ez a SET. Életem legrosszabb döntése volt eddig.....
Nezzuk elobb te csipobol ontottad a sz@rt szovegedben en meg nehanyan pozitivan allunk a temahoz tekintettel ,hogy verge elkezdettt a SET eletjelet adni mellesleg eleg szapora utemben
Hat nem az volt leirva a kozlemenyekben utobbi idoben? Mellesleg itt is errol beszelunk
Törölt felhasználó2021. 12. 13. 16:22
Még elhiszi valaki, h itt lesz KGY???? Azt nem most kellet volna megtartani decemberben? Tili toli a dátummal.... Colos C@gány még a csillagokat is lehazudja mielőtt Szombathelyen meg lesz f@rkalva a sitten...:-D
En sajnalom ki eldobta, haverom mutatta a papirt + ha igaz amit tudok lehet ez januar elott meg megindul december hatasnak koszonhetoen amire jon a hire es el is szalltunk, en bizok az uj vezetesben foleg hogy belevonnak minket kisbefektetoket a donteshozatable ahogy olvasom
Tudom, mi ez a sporttechnológiai innováció!
Biztos helyről hallottam, hogy a méltán világhírű magyar
innovatív gondolkodás és kitartás meghozta eredményét. A Hungarian Double Jump Bt. – ami egy
startup vállalkozás – megújítja az atlétika egyik tömegeket mozgató
versenyszámát, a hármasugrást.
A jövő magyar hármasugrói két ugrásból lesznek képesek az
eddig csak három ugrásból elérhető távolságok elérésére és a két ugrás után
ott van még a harmadik – melyről szinte el is felejtkeztünk! ( És mindezt tengerszinthez közeli
magasságban – nem úgy, mint a mexikói olimpián – magaslaton – tette Bob Beamon.
) Így visszatalálunk arra az ősi útra, melyről oly régen
letértünk és ismét a hármasugrás-nagyhatlom leszün! Magyarok! Félre a kishitűséggel, a jövő megmutatta magát!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja