Es miert Orboknak kell erteni hozza? Igaz, hogy o adja a nevet, emiatt o kerul kereszttuzbe, de a sok uj ember sem azert fizetett be a cegbe, hogy benne uljenek, gondolom terveik vannak es mindenki erteket probal teremteni
Bármiből jöhet , én csak annyit mondtam hogy félő , hogy megint olyan vonatra akar felszállni Orbók, ami nem veszi fel , jobban örülnék ha maradna a kaptafánál , egy évnél tovább ugyanazzal foglalkozna , mert nem tőkealap vagyunk , ő meg egy ipart sem tud rendesen megülni , nem hogy évente más vagy egyszerre 3at…
Én úgy vagyok vele, hogy a többségnek igazából már teljesen mindegy milyen területről jönnek a bevételek és az eredmények, csak ne legyünk ismét átverve... mivel eddig abban voltak a legjobbak! Kommunikáljanak, dolgozzanak, fejlődjenek és nyerjünk közösen :)
Engem az se érdekel ha WC kefét árul ez a szar, de lenne belőle kimutatható eredménye és ezáltal helyére kerülne az árfolyam!! Viszont ez a csapkodás ide- oda, szerintem utolsó kétségbeesett próbálkozásnak tűnik!! Istenem, csak még egyszer legyen már 80-90 Ft közt😟
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja