Már csak azért is, mert a 12-i megfeletetést a T+2 nap miatt csak a 14-i tőzsdezárást követően tudja a KELER megcsinálni, vagyis - ha gyorsan dolgozik - akkor leghamarabb 15-én tudja egy igen rendezetlen adathalmaz formájában megküldeni a tulajdonosi megfeleltetést a SET-nek, ahol azt a megfelelő formátumba kell alakítani (a cégek jelzése szerint ez nem 5 perces feladat szokott lenni). A kgy pedig 15-ére van kitűzve - persze az is lehet, hogy a menedzsment úgy számol az új rv-ek miatt, hogy a 15-i megtartáshoz nem lesz jelen elegendő rv, így a kgy csupán a pótnapon lesz megtartva.
Az Igazgatóság ezzel kapcsolatban tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy az időközben bejegyzésre
került tőkeemelésre és az annak kapcsán folyamatban lévő részvénykibocsátásra tekintettel akként
döntött, hogy a közgyűlés vonatkozásában korábban meghatározott tulajdonosi megfeleltetés
fordulónapját 2021. október 12. napjára módosítja
Jövő héten ráér mindenki eladni, hiszen ha hétvégén jön a közzététel, akkor sem marad le semmiről. Még venni sem kell az emelkedéshez csak tartani. Mandarin kolléga ha szabad ha nem én bővítek holnap. A shortos brigádnak 15.-éig van ideje visszavenni, sok sikert hozzá. Szerdáig megpróbálhatnak 70-ig kirázni, ez volt felépítve egész héten.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 13:27#3458810.15-i Közgyűlés megtartása előtt 10.13-ig van lehetőség azt megtámadni Én ezért nem várok nagy tűzijátékot. Azt követően bepótoljuk. Emelkedés lesz addig is.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja