Megakránon már dupláztam egyet, realizáltan, most megint ott vagyok 15-ig várom, nem lesz dupla de jó lesz. Itt már belevásároltan magam régen, 42- hígitottam 58 az átlagáram, itt még kell a tuning 🤣
El is kell adni és 4 Ft-tal lejebb visszavenni, vagy lemaradsz és nem érte meg. 300-ban a 120 megvan 2,5X
Törölt felhasználó2021. 10. 04. 23:02
22 milliárdos kapitalizáció, 300-as árfolyamon. Nem elrugaszkodott szvsz, persze szép álom 😎, aztán ha elérnénk a 120-at már eladnék mindent nem bírnám ki 🤣
Boxer számold ki mennyit vesztesz el azért, mert nem mersz kockázatot vállalni egy olyan papírba amiben hiszel. Minek a megakrán stb.? Itthon 2 dolog fog sokat hozni a vasút és a hadipar. Szerintem a síneken hamarabb itt a guba, de nincsen sok időnk.
Korábbi sztori volt a túlzó célár verseny. Azt hiszem 3000-rel vertek meg. Nem tervezek kiszállni, ha könnyű lenne a teteje előtt eladni akkor mindenki milliárdos lenne. 70-80 környékén biztosan el kell viselni egy korrekciót. A céláram nem hinnéd el!
Te mikor tervezed? 70-en? De most tényleg, az ilyen 3k-s célárak, - még ha viccből is - nehezen vehetők komolyan. Már a 130-nak is sokan örülnének szerintem.
Nagyon sokan nem hisznek ebben. Én is ilyen voltam. De nem siránkozni kell. Én csoportosítottam át 4ig,dh,megakranbol és szépen higítottam 46ig. Sőt 37nél belevettem és 50nél kiszortam valamennyit. Örülni kell h nem 34-35 és zuhan lejjebb, hanem 51!!!
Ne haragudj, de amit alább írtál, abból én semmit nem mondtam, de még csak nem is sugalltam. Természetesen jó, ha történik valami, csak a rózsaszín ködön, ami a Te szemellenződ, is célszerű túllátni. De mindegy is, majd meglátjuk hogyan fogják lebonyolítani a dolgot, túl sok beleszólásunk abba úgy sem lesz, ülünk a vonaton és megyünk a történésekkel. Ennyi.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja