Így van, ha lett volna pénzem(mondjuk van is) és 20 Ft ra lemegy a set akkor is beleszarok és nem hígítom a 100 feletti pakkom, mert tele van a tököm vele, és csak szabadulnék tőle😟
Szerintem attol fugg mikor vett volna , de leginkább szarik bele , ha vett volna mondjuk 60-on korábban , akkor a 34-et is végig nézte volna , szóval a kérdés nem igazán releváns
Te honnan tudod hogy 40-50forint között lesz? Érdekes.... Felesleges itt hisztizned a Triman nevében állandóan, fenyegetőzni a SET vezetők felé egy nyílt fórumon. Elég óvodás. Hívjátok fel Orbókot aztán beszéljetek vele. Ha nem akar jelentsétek fel. Aztán MNB eldönteni kinek van igaza.
Törölt felhasználó2021. 09. 18. 12:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Maga egy bankár a sátán zsinagogája, ez nem személyes, de 62alatt nincs kivásárlás, max ha a bekker lejebb megy ugye mert mosr 51ft
Te milyen minőségben képviseled a Trimant? Jogász, ügyvéd ? Vagy? 52 százalékot nem értem ugyanis nem nyilatkoztak róla, hogy együttesen eljáró személyek lennének. 61 forinton emeltek tőkét. Nem hinném hogy ez alatt lenne a kivásárlási ár. De a lényegi kérdés ki van a háttérben? Opusnak 48 forint volt a kivásárlási ára aztán elment 800ig. Itt szerintem arra megy ki a buli, hogy a Trimant is megszerezze a nagybefektető nyomott áron. Plussz a Setet is eluralja és hozza be a saját cégét apportban. A Triman nem jár jól, viszont a többi kisrészvényes hosszú távon jobban járhat, mintha csak a Triman lenne a Setben. Meg Orbók is mehet a levesbe végre. De legalább most már tudjuk,hogy miért volt ez az indokolatlan esés 100-34ig.
tudod mátyás király,hogy az egész napot elbasztuk az őszödi beszéddel!!!!Mocskos szemétláda Gyurcsány!!Ki lehet a ....és azz Orbán geci bandája,aki 4000 milliárdot lopott és ez még csak a közpénz!!!Meddig megy ez???Hm
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja