A 70 felettieket nem adom 50 alatt. Lapozz már kérlek, hol voltál eddig? Sajnos elég magasról vagyok még beragadva. Annak örülj hogy ilyen olcsón tudtál venni, ha vettél !
Mindent megmagyaráz hogy miért nyomták le szándékosan. Régóta szajkózom hogy ez egy kényszeres leszorítás. Ezt szolgálta az érdek. Most már akkor vezetőség kezdjünk el csicseregni
Na-na, jómagam kétszer voltam benn a nyáron rv-könyvet nézni és tájékoztatni. Most nincs értelme bemenni, mert valószínűleg nincsen friss könyv - majd a kgy-re kérnek le újat, csak épp a kgy dátumát nem akarják közölni. Lazán el tudom képzelni, hogy egy darabig a zártkörű tőkeemelés híréből kívánnak élni, melynek elfogadásához nem kell kgy-t összehívni. . Objektíven nézve fox61 kollégának bizony helyénvaló kérdései vannak (l. lentebb) - befektetői szempontból mindenképpen. Szvsz a tőkeemelés kérdésében való döntésig nem lesz kgy, hogy elkerüljék a kellemetlen kérdéseket. Aztán persze a kgy összehívásához kell egy KV is, mivel annak megválasztása volt legutóbb a kgy napirendjén. Ugyan a beharangozott tőkeemelés kérdésében a menedzsment dönt, de ehhez kell megalapozott KV-i vélemény (is) az új KV-n túl. Mi van, ha az új KV-nak valamiért nem tetszik a tőkeemelés - ne feldjük, hogy a részleteket mi nem ismerjük egyelőre! . Aztán nehogy úgy járjanak, mint a Deltások, akiknél a végén sok mindent lényegében vissza kell csinálniuk, hogy továbbléphessenek!
nem adott el az semmit,jo párat ezt jo páran irták itt a topikokban akik ismerik ,,és szerintem sem ez megérzés,,meg kell nézni a könyvet és megtudjuk,,be kell menni sethez és megmutatják részvénykönvet rögtön kiderül mennyi van ,de hát ugysem megy be senki
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja