nem de ez egy logikus dolog ilyen horror mennyiségü részvényt ugysem tud eladni csak igy,ha igaz lesz a részvényögylet ugyis tözsdén kivül történik ugysem tudjuk meg sosem hogyan történt.
"Kicsit" túlbonyolítod. Jött valaki aki bevásárolt a cégbe, cserébe (érthető) jogokat is kap. Nyílván van terv ami meggyőzte. Remélem kiolvadsz hamarosan.
tuti ez volt ráadásul sobadival csináltattál ,és mivel sz nem személyes le is irtam irom,mert ezek személytelen nicjnevekmés sobadi ugyis átadja 60ft on és a másik stroman is 60 on és ugys 10 millo részvényt vehetnek max 60ft áron ,nyereségböl kifizetik pár év mulva vagy jövöre ,de ez fikcio ,és ugye ha tényleg akarnak venni részvényt,és nem csak kamu ,utolag kiderül,
Most már ezek szerint nem érdekük az alacsony árfolyam, most már tudjuk hogy miért kellett levinni. Jöhetnek akkor a megrendelések én is had olvadjak már ki.
"Nagyon jó és támogatandó ez a zárt körű részvény kibocsátás, csak azt nem értem, hogy a nagy részvényesek miért a topicból értesültek róla. " Elnézést ördög farkasa de ön ugye tudja ,hogy közzé van téve?
Nem függőség az. Én úgy kezdtem 98 ban, ősszel orosz válságnál Ráadásul uzsorástól uzsorakamattal😃 Pick szalámit. Asszem 10.000 esett 3000 alá. Na ott vettem, aztán egy hónap múlva 9200 adtam😉 Azóta vagyok tőzsde függő😃 Amúgy rengeteg ismerősöm tőzsdézett hitelből😟 Van aki 10 éve nyugdíjba ment belőle ,van aki öngyilkosságba taszította magát 😟
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja