Hagyjuk már, egy 3milliós végrehajtói törlésre nem megy semmi sem 24% utána meg 8%-ot! Látszik ti sem értitek. Valaki valamiért belepumpált pl:40-50 milliót a két nap,és feltornászta az árfolyamot. Vagy magának vett, vagy speka rally....hír kell, bejelentés kell,...stb...ezek hiányában ez csak speka
Törölt felhasználó2021. 08. 24. 19:27
Hova tűntek azok akik 6 hónapon keresztül csak lefelé beszélték? Zoky,Boxer... Boxer most más topikokba irogat.... Most hogy kicsit visszaadott a papír, megjelent Mátyás. Felesleges irogatások...stb Én akkor sem tudok szemet húnyni az elmúlt 6 hónap felett. Még mindig semmi a cégről. Ezt a rallyt sem tudom hova tenni! A bejelentést az MNB remélem azért kivizsgálja!
Remember,beírta máshová is hogy nyert ennyit még annyit.Úgy látszik ő mindenhol csak nyerni tud!😀Nagy kópé lehet a csávó! Viszont a forgalom azért elég szép volt ma.Csak maradna meg a következő napokban is!😉💣
Ha neked ment 30 %-ot, akkor szerinted másnak nem? Csak tudod itt sokan nem rapid játékosok és sokan be is vannak ragadva. Nincs azzal baj, ha te meglovagolod a rallyet, csak soha nem értettem, hogy ezt miért nem lehet csendben tenni és miért kell ezzel dicsekedni, esetleg a beragadtak hergelni. De neked így biztos szebb a napod, folytasd, ha neked ettől jobb. Amúgy igen, be voltam ragadva, de kihasználtam a lejtmenetet és most már úgy néz ki, hogy rendben leszek.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja