Orbókhoz köthető cégek vették meg az általuk adott papírokat. Nem hiszem el , hogy ezredszerre is le kell írni , a könyvelő cég is , ami bővített, az övé…
Még hányszor kell leírni, hogy se Sobadi , se Orbók nem adja ? Orbók a saját cégei között pakolgatja …. Nézz már egy rv könyvet ha egyáltalán érdekel …
Törölt felhasználó2021. 07. 14. 09:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem szégyen segítséget kérni ha valaki nem ért hozzá XD
Hogy ki mondta, hogy vegyek? A vezetőség sugallta 1,5 éve a kamu közleményekkel, hogy itt jó helye lesz a pénzemnek. Tisztában vagyok vele, hogy ez a tőzsde és nem is panaszkodtam, de Te tényleg úgy gondolod, hogy nem szánalmas, hogy 100 000 Ft-os napi forgalmakkal a magyar tőzsdén lehetnek ezek a magyar cégek. Vicc az egész. A BÉT papírjainak 80%-ánál revidiálni kellene a tőzsdei jelenlétet, mert az elmúlt 3 évben (amióta tőzsdézek), csak a bennfentes speka felhúzásokat és leöntéseket láttam, amikkel pénzt keresni lehet ugyan, de messze van az értékteremtéstől.
Ezt rosszul látod. Ha befektetem a pénzem kockáztatok elvárom h a cég aki a tőzsdén van az én pénzem miatt, tegyen is meg mindent. Legalább legyen 2 havonta nyilatkozat a vezetőség részéről, ha nyereséges akkor vegyen a cég saját rv h ezzel is menjen fe az árfolyam, adjon osztalékot.... Ne màr h a két szép szemükért meg h lenyúlják a pénzem azért legyenek itt.....tolvaj banda majd mind kispapîr....
Mi az h ki mondta h vegyen. Én is vettem én is millio feletti bukoban ülök ugy h 63 az átlagom. Szoval nem aropénzezek elvárom h a tetves vezetőség böffentsen valamit. KGY-n biztos elbeszélgetek velük. Èn ezt a céget is simàn kibasznám BET-ről a többi min10 társával együtt.
Most komolyan milyen már ez a papír? milyen gyökerek vesznek 300 db-t egy 42 Ft-os részvényből (13000 Ft) :) Saját magát járatja le a cég. Ezen már csak röhögni lehet, pedig közelít a millióhoz a mínuszom.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja