A Triman 2,2m részvénye nem kisbüfikhez ment , hanem strómanhoz. Az alapkezelők eladás érdekes kérdés , főleg Sobadi pakknövelésével szemben. Milyen infója van az egyiknek ami miatt kiszállt (vagy esetleg csak kockázatossá vált a papír számukra ? Szabályozás közbeszólt és amiatt kellett eladni ? ) és milyen Sobadinak , hogy ő bőven maradt ? És mit tud Sobadi hogy fél Balmazújvárost ráveszi ? Már lincselnék , ha nem tudna valamit és minden kisbüfi bukóban ül , mit mond ezeknek az embereknek ? Valamit tuti tud, amit mi nem.
Anno pár közgyülinél kalkulálgattam, hogy hogyan jönnek ki a szavazatok, és emlékeim szerint azok a részvények együtt szavaztak a j.g részvényeivel. Lehet spekulálni :) Kupec kollega jut eszembe, anno Orbók azon is meglepődött, hogy az mnb megbüntizte, mert egy szlovák cégen keresztül manipulálta az árfolyamot :) persze ott ő senki nem volt, csak saját hozzáférése volt a kereskedési számlához 🤣🤣🤣
Nem vontalak kerdore semmiert. En elmondtam azt amit te nem szerettel volna,nincs ebben semmi problema.
Törölt felhasználó2021. 07. 06. 00:09
A triman 2,2 millio rv-je nem lenne vészes, de arra elég h leverje az árfolyamot ebben a kispapírban. Ők még akár 15ft is adnák ha nagyon kellene a pénz vagy ha ki akarnának szállni, hiszen nekik mindegy mennyit kapnak érte. A másik 3 nagytulaj által eladott majd 2 millio zavar, ott azért nem mindegy mennyiért adják, ők lehet bukóval szálltak ki??? Én nem örülök,nekem ezzel a cégge sokminden nem tiszta. Én az mnb helyében jobban ránéznék a kiscégekre....
Szar évet zártak tavaly . Attól tartok, hogy idén még szarabbat fognak produkálni . A tárgyi eszközök ,ingatlanok , ingóságok elherdálása , és persze a részvényeiket bagóért odaadó évet fognak zárni. Aztán lassan már nem tudják már magukat sem a semmiből finanszírozni. Tékozló , lenyúlos, hazug csőcselék. Rohadt mérges vagyok, mert bizalmat szavaztam nekik és nem kevés pénzt tettem bele.😨😰😡
Igen , igazad van ! De ...szerintem ő sem gondolta , hogy ennyiért adja el , megpróbálták felspekázni 100 -ig de tiszavirág életű volt . Miért adja ? Kell a pénz ? Tud valamit ami nem igazán pozitív ? Akkor pedig megy az egész bagázs a sittre !
Orbok szórja olcsó papírjait ! Igen , szép mese nálunk minden ! Amit korábban mondtak és le is írtak annak nagy része hazugság volt , most meg hallgatnak mint kaksi a gazban ! Ez is egyfajta kommunikáció a hallgatás !
Szép esti mesét olvashattunk, az a gond hogy ezt olyan (őszinte) embertől hallhatjuk mint aki a sokat itt emlegetett 1000ft tőkeemelést is mondta. 41 ft !! Szégyen amit ez a rabló vezetőség csinál. Látjuk hogy szórják a részvényeiket.
mi nem kerek a mostani könyvvel ? Orbok adta a 160 cégein keresztül . Több kisbüfi tulaj lett . Kell a pénz nekik ennyi . 40-45 Ft ért kinek éri meg eladni ? Split előtt 200-225 Ft /rv. -nek felel meg , arról a szintről nem sok embernek van .
A triman nagyon jó kis cég, de ide több kell. Valami nagyobb vadat várnék ami a Trimannal és a Mátóval közösen már elég nagynak fog számítani. Nekem a mostani könyvvel valami nagyon nem kerek, a következö a közgyűlésre az már beszédesebb lehet.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja