a "finom" pesti úri népek csak a standard kategóriából tudnak meggazdagodni ! Mert amúgy a munka meg büdös nekik . Inkább meglopják a vidéki dolgos Embereket !
Van még pár ilyen cég a Bét-en, de verseny van a dobogón köztük, kié a legratyibb, legszarabb,leglehúzóbb cég a magyar tőzsdén.... Set nálam eddig a bronzérmes a Ott1 és az Opus mögött, de lehet a köv.kanyarban előz...:-D
Ez a cég a szememben egyre jobban a nulla WC papír kategória . Én hülye amikor belevettem :(((( Elmegy az egész ganyé és mutyi vezetőségével a pi@ba ! BÉT szégyene az egész , röhögnek már rajta , szánalmas.
Mivel valaki már hónapok óta szórja nem kell csodálkozni. Leszarja csak a pénz kell neki az eladott rv után. Annyi esze sincs, h egy kamu hírt vagy célárat beböffentsenek. Bár mi is lenne a célár ilyen álapotok mellett...20ft...? Remélem van annyi esze valakinek a Set-nél , h megszólaljon végre. Még j h ez egy szaros tőzsdei cég....nem Pistabácsi disznóframja a falu végén....
Tudod itt sokan be lettek Orbok által etetve ! A Jó Isten nem ver bottal !
Törölt felhasználó2021. 07. 09. 16:45
Én kemény bukóban vagyok ebben a szarban, de én is látom, (főleg h a vasúton dolgozom)h swietelsky, homlok,r-kord mellett labdába sem rúghat a triman. Kis pár tíz millás projekteket elnyerhet mint alvállalkozó és ennyi. De ha nincs fideszes kapcsolatod akkor max a csont marad, hús nélkül....
A Trimannal kiegészítik egymást ! Az R-KORD Kft. jelenlegi fő tevékenysége a vasútépítéssel összefüggő biztosító- és távközlő berendezések, valamint vasúti felsővezeték építése, karbantartása, tervezése, engedélyeztetése. Cégünk, az R-KORD Kft. elődje (2011. 10. 18-ig) a FEMOL’97 Kft. 1997-ben, néhány főt foglalkoztató kisvállalkozásként alakult. Fő tevékenysége akkor még a vasúti biztosítóberendezések tervezési, átalakítási és építési munkáinak kivitelezésére korlátozódott. A megrendelések, illetve az árbevétel folyamatos növekedésének köszönhetően a cég néhány év alatt közel száz főt foglalkoztató középvállalattá fejlődött. De a fejlődés nem csak az alkalmazottak létszámának növekedését jelentette, hanem a tevékenységek bővülését, valamit az ehhez szükséges eszközpark, valamint infrastruktúra megteremtését is. Modern irodaház, jól felszerelt műhelyek, tágas telephely, minden tevékenységet támogató korszerű géppark szolgálja a hatékony és minőségi munkavégzést.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja