Egyszer csak jó lesz hisz a trimann és matostab magyar vasut elemi cégei!! Triman nélkül alaguti feluljaroi vasut nincs! Matostab meg váltó és tobbi szerkezet aramellatasaert felel ahogy utána jártam!!
MP-t 600 körül vettem és 2400-ig adtam. Miért ne örülnék? Szénné kerestem magam rajta. Van egy mondás tudod? "Amit a tőzsdén nem nyertél, azt nem veszítetted el." Ha párszor átgondolod, akkor rájössz, hogy mennyire igaz és mennyire nyugodt leszel, ha így állsz hozzá.
Realizáltam a hasznot. Ennyi. Ugye vàgjátok h tőzsdei cégről beszélünk, és Vannak kötelezettségeik! Ne már, h nekem kelljen futkároznom, ha milliókat befektetek, hasznàljàk a pénzem, és nem kapok semmit.
Hogy örültek a Masternél is akik 700-800 körül bevásárolták és 1200 nál dobták. Ja most nem örülnek:D
Törölt felhasználó2021. 06. 28. 11:28
Jó lenne, ha valaki számonkérné már a cégvezetést. Semmi jelentés, húzzák az időt minden téren. A kgy is csak tologatják, majd lesz egy 4. hullàm és a köv is elmarad. Adja ég h egyszer felrántsák és önteni tudjak!!
Törölt felhasználó2021. 06. 28. 11:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja 2021. 06. 18. 13:23#27834 Közérdekű: Ma voltam bent könyvet nézni. Sajnos ez még régebbi (2021.05.27. ha jól emlékszem) volt, de kiindulásnak nem is rossz, megalapozva a jövő hetet. A Jövő héten már betekinthetővé válik a frissebb részvénykönyv, amiből kikörvonalazódik kiknél is landoltak a részvények mostani zivataros időkben. Megjegyzem, én csak a 100 K fölöttieket néztem most. Ami most elmondható: - Hali szinte teljesen kitárazott. - A Sunflower darabszáma csökkent. Ennek arányában pedig megjelent a könyvben a Pacziga Fuvarozási Száll. Kft. és a Keller Consult Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - A kemény mag inkább darabszámot növelt. - Sobadinak még 5,4 millió darabszám fölötti portfóliója van. Jövőhéten várjuk a friss könyvet az beszédesebb lesz.
Törölt felhasználó2021. 06. 28. 11:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Áprilisi könyvbe azt láthatta hogy kevesebb van. Azt eladhatta 100 ft körül és májusiba meg visszavette ha jól csinálták akkor 2x annyit
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja