Meg kell nézni a friss könyvet az mindent elárul, viszont én is úgy vélem hogy a nagyoknak ha csökkent is nem annyival mint amilyen db számok megfordultak. Adták vették közben meg sokakkal eladatták így gondolom.
Idemásolok egy bejegyzést a "leves" topikból (totoro, #14871): "Igen, vettem én is 44 alatt, meg én vettem ki a 126k db 44-est is úgy hogy 88k db maradt csak utána eladó. Filóztam kicsit, hogy azt is megveszem, erre kikapták előlem :D" . Azért ez némi magyarázat a történtekre, és indikáció lehet a közeli napokra nézve. :-)
Részvénykönyvbe nézés nélkül is tudható, hogy Orbók úr nem adta... Miért van az, hogy amikor megláttam a délutáni történést, rögtön az jutott az eszembe, hogy a nagy öntések az elmúlt időszakban mindig pénteken érkeztek, szinte menetrendszerűen? ;-) Szóval én inkább azon a véleményen vagyok, hogy a magasabbról öntők most alacsonyabb áron veszik vissza, hogy előkészítsék a következő kört!
Lehet valaki ma belenézett a friss r.könyvbe , és látta , hogy nem Sovágo úr és Órbok úr adta ! És azt is látta , hogy ki (kik) vették . Erre kedvet kapott és elkezdte ma venni ! :-)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja