És mi van akkor, ha Sobadi adja mégpedig azért, mert elment a Triman telephelyére és nem azt látta amit szeretett volna? Ha már ennyi részvénye van valakinek, jobban utána akar nézni mit is vett nem? Odament és nem volt ott semmi értékes, ilyenkor mi van? Hol székel a Triman?
Itt is ez várható https://www.portfolio.hu/uzlet/20210602/akkorat-szaguldott-ma-a-memreszveny-hogy-tobbszor-fel-kellett-fuggeszteni-a-kereskedest-486192
Boxer te sem vagy komplett.... Van, azért irogatok ide...ha nem lenne nem irnék... Jegyezd már meg te kis kezdő, a forum nem oszt nem szoroz az árfolyamon...kis naív....😀
Nekem ez van a mol-ban, pár ezer papírral....2100ft átlaggal...😀😀 Csak sajnos ezt a szart kompezálja,most még... Már csak azert sem dobatják el velem. ...😀
Ki kell dobni minuszban is engedd el mindegy mennyi a bukó. Vegyél rajta Mastert azon tuti nem veszítesz. Tudod milyen jó érzés làtni hogy már nem buksz tovább sőt jön vissza a bukó.
Nem érted hogy a 82es papírt nem adod el mai zárón nyereségesen? Más nyerőd kompenzálja ki. Tehát azt a nyerőt égeted ennek a bukónak a terhére. Attól még hogy szumma plusz még nincs igazad. Elemi matek, nem az én példám a rossz hanem nálad az alapok ezek szerint!
Ha végeredmény az hogy az összes set részvényem ha eladom a mai zárón és nyereségesen akkor tulajdonképpen nem is érdekel a példád, mert az ugy sántit ahogy van.
Törölt felhasználó2021. 06. 02. 17:15
Futur mögött dobogó második foka. Gratulalok 43ft és -5.91%. .....lehet minuszolni megint....igen itt sirok rivok.... Ti mit tesztek annak érdekében, h ne dőljön be ez a sz@rkupac?.... lehet írni....
Az a szerencsém h a Molban jól bevásároltam többet mint itt és az kompenzálja. De attól még ebben a papírban minuszban ülök. És hülye felfogas az, h tenni kell érte. Mit is lehetne ha speka papír ez...? Az h más papírral kereskedek és hoz,ne hasonlítsuk ehhez.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja