SET GROUP NyilvánosanMűködőRészvénytársaság1023 Budapest, RómerFlóris utca 55. info@setnyrt.comTárgy: egyéb tájékoztatásTisztelt Befektetők!ASET GROUP Nyrt. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, üzleti partnereit, valamint a pénz-és tőkepiac egyéb résztvevőit, hogy aNória Könyvvizsgáló és Számviteli Szolgáltató Kft. mint hitelező által indított felszámolási eljárásban, a Fővárosi Törvényszék2017. augusztus 14.napján kelt, 11.Fpk.2940/2015/17. számú végzésével,a 2017. április 12. napján kelt, 15. sorszámú felszámolási eljárást megszüntető végzését2017. július hó 22. napjával jogerőre emelte. Budapest, 2017. augusztus 29.
Ja èn nem mondom senkinek sőt nekem a portfoliom 1-2% a van csak benne, jatekból. Èn nem biztatok senkit a mult tenyleg gaz, de van itt mas amire nem figyeltel!
Ember, ezek már 3 bőrt lehúztak erről a sz@rkupac cégről. Persze, hogy állják a számlát, ha azt látják, hogy 4. alkalommal is van olyan aki torokra veszi a BÉT meg hagyja.
Nézd meg a vezetőség eddigi szakmai múltját, eddigi eredményeit, vagy kérj le egy opten kapcsolati hálót.
Az nem baj, ha a saját pénzed oadaadod nekik, csak a többi balgát ne rántsd magaddal.
Nem vagyok kasszas Erzsi, azt tudom hogy fenn tartanak irodat szemelyzetet, uj honlapot, rendezik a konyvizsgalo regi koveteleset, szinte teljesen a birsagokat stb.Te csak allnad a szamlakat?
Számold már össze mennyi pénzt tettek bele konkrétan. Ne azt nézd mekkora tartozasoktol szabadult meg, mert azt mindenki tudja (plane pl a könyvvizsgáló), hogy ebböl nem fogja minden követelést kiszedni. Másik, mit is csinál, vagy mit fog csinálni? Konkrétan az új vezetés eddig semmit nem csinált.
Mindegy hogy mit irsz, nem veletlen hogy kifizettek a konyvizsgalo nem keves beret a regi ceg tartozasainak nagy reszet, mindezt csak poenbol?Mennyi mindenkit lebeszeltetek az elmult honapok rallizasarol, gratulalok!
SET Nyrt