Mi dent tudok genedisrol. Itt nem ez a lenyeg. Set 0 vagy set 100,200,300. Nekem tokmind1. Ha ez ures kamurally, akkor bukok, mert bukni jó. Te nem buksz, szoltal, figyelmeztettel, koszi
Rényi azért jobban kidolgozta -és Hun Mining is-a storiját, nem ilyen gagyival állt elő. Mondjuk kiderült róluk mint a Kovácséról is hogy kamu, abból volt egy csomó felügyeleti büntetés
Anno novotradeet vettem kb 160on, Genesis lett, eladtam ezer felett. 2800ig ment majd 2 ftig esett hunmining neven. Genesis eladva dragan. Hunmin 200e pedig beszopva. Es az plussz vagy nem totally?
Ex, anno a humet fda hirre 20...260ig ment, le se sz...m, ha kamu a ceg. Humettel akkor nyertem, most ezzel bukhatok vagy nyerhetek. En ertem a jogos mondataidat, de lesz..m ha bukok. SENKI NE BUKJON, ADJA EL, AKI FEL
Ha itt a tulajok pl 5000tol 10ftig adtak papirokat, van 200milliojuk betenni es lufit fujni? Est eseteben 2...80, itt nem lehet piramis rally kamu ures dolgokra?
Engem nem zavar ha nulla ft lesz, par ezer db bukta. Ha meg 200 lesz, akkor nyerek. Olyan,mintha 1000otpvel hataridoznek 200ftos stoppal. Az is lehet bukta, ez is. Bitcoin is piramis, megis nyer sok pali, a legtobb agyatlan, nem?
SET Nyrt