Nahát hogy rohadjanak meg!! Erre nagyon nem számítottam. Ez a rohadt geci papír ismét elviszi tőkém nagy részét😫 Pedig kurvára bíztam benne, errefel ugyanolyan mocskos tolvaj banda mint Opus vagy Wallis!! Rohadt volna le a kezem amikor bele vettem 😫 Most aztán mi a fasz lesz itt ,40- 50 Ft os szint??!! már azon sem csodálkoznék ha Csepel sorsára jutna😲😲 Maradtam volna nutexnél , ha már a sok mocsok közül kell választani százszor többet ér (fog érni) mint ez a egész rohadt bagázs ,a mutyi papírjaival együtt!!!!
Itt ima, semmi nincs ami segítsen, Mészáros ide jön már nem nagy név, az sem segítene eleinte hiteles volt. De lassan leágazó lesz ő is! Itt meg a tőbbi kis papírban világítanak, hogy ilyen még olyan megrendelések ki nem sza..a már le?! Nincs a BÉT en olyan papír amit ne manipulálnának! Majd akkor hisszűk el ha az árfolyamon látszik, hogy dolgoznak is! BÉT Magyarországon elég kaki, lassan már nem fog itt senki hinni semmiben. Most víruskára fognak mindent, jővőre mire lesz fogva? Meleg lesz? Vagy sok csapadék? Sajnos ez nem vicces ami itt megy. Elitet le kellesz cserélni mert kaki amit muzsikáltak!
SET Nyrt