Volt bent 612-ön 700:db vételem tbsz számlán. Már el is felejtettem. Köszönöm az eladónak. Majd tőkeemelés után, és még húsvét előtt eladom helyette 1100-ért :)
Esésben sokkal több menekülő papírra számítottak,de mivel nem volt annyi így-ahogy írtad-elfogyott a papírjuk. Vártak volna alsón sorban álló tételekre 100-150k-re,de valaki nagyon megszivatta őket,mert egyből feltépte,ezek meg nem győzték visszavenni emelkedőben. Parádés volt. Holnap szvsz belecsapunk a 800 környékébe.
Dehogynem, aki alsó limit környékén belevett, holnap 700 felett már dobja is. Láttuk ezt már néhányszor más papírokban is, erről írtam délután, játszótér.
Az also limitet nem is láttam (éppen mittingem volt, talán jobb is), igaz nagy élmény lehetett onnan látni a felfelét. Kb. mennyi ment el 608-on, mindjárt meg is nézem. Azért ilyenkor nem lehet egyszerű Orbók Ádámnak sem lenni. Tárgyalni befektetőkkel és jól árasítva kínálni a papírt kp-ért, miközben azok ránéznek a mobiljukon az aktuális könyvre. Kíváncsi vagyok mivel tudja meggyőzni őket, hiszen előrehaladott egyeztetésekről van szó és már betervezett akvirálásokról. Lehet, hogy simán seggbe rúgná azokat, akik a mai műsort rendezték, habár ennél sokkal inkább gentleman.
Azért ma megfigyelhető volt nem volt benne erő a lenyomáshoz, (nem volt elegendő papírjuk,) 608 on nem volt sorbanállás eladásnál.Majd megjött egy erősebb kaliberű vevő,és belepiszkított a tervükbe🤣🤣🤣🤣aki ügyes volt az most akciós áron kapta meg!
Akkor ezért nem tépik fel a játék végén pl. felső limitre, mert ha az alsó vételekkel vissza is szedik a szükséges dbszámot, a beker átlaguk folyanatosan emelkedik. Ez egy továbbfejlesztett verziója a 2 héttel ezelőtti 40k záróban öntéses módszernek, de ha ezt csak folyamatosan egyre magasabb szintektől tudják megjátszani, akkor az nekünk összességében jó lehet. Igazából csak attól tartok, hogy ezt nem tudja a menedzsment "ellensúlyozni" napi szinten jó hírekkel, mert ha abból továbbra is sok lesz, akkor tényleg nem lenne eladó ebben a játszmában. Kérdéses még, mennyiben akasztja meg az 1000-1100 tőkeemeléses tárgyalásokat mindez.
SET Nyrt