Na ez az, benne voltam mindbe, Jelenleg most is kettőben, nord, nutex. De sajnos nem nagy mennyiségel. Pedig ezeket kellett volna nyomni nagy tőkével, és minden másba szarni bele 😃 Hát így jártam ,késő bánat 😟
Azt a kurva életbe, ezt el sem hiszem!! Ne már hogy Wallis 2 legyen!! Sikerült megint egy újabb szarba bele vennem??😟 Maradtam volna inkább a kis szar gagyi papíroknál!! De hát hittem, bíztam 😫 Rohadjon meg ez is!!!
Strucc mondd mit kell megnézni? A féléves jelentést látom, 17ft sajáttőke, 3ft árbevétel részvényenként a SETnél, ezek nem azok a számok ami miatt rövid távon követnem kéne a napi eseményeket. A Triman cégnyilvántartása szerint semmi tulajdonosi kapcsolódás nincs hozzá SET részéről. 5% ROA. Mit kell nézzek amiben ennyire hiszel?
Furák ezek a hitek... működik az a vasúti cég vagy csak egy kvázi kalapács van benne? Máshova meg brókercéget apportálnak ami működik, fejlődik, de nem hiszel benne, nem kérded meg hogy "mennyi pénz megy brókerekre a következő években" :) fura hitek, fura izlések :)
Ha kicsit utána jártál volna lolo cége egy üres projekt cég kB. Alig vannak az rkordban. És jellemzően mérnökök. A kivitelezés mindig tovább van szinte passzolva. És azon is van haszon, nem is kevés.
SET Károsultak!!