Elveszítette parasztgyerekjellegét – Rogán Antal színeváltozásai
„Szerintem negyvenéves korára alakul ki igazán az ember” – mondta írásunk hőse 2006-ban. Mivel akkor harmincnégy volt, ma negyvennégy, elmondhatja magáról, hogy politikusként, családapaként is érett férfiú. Több kapu áll nyitva előtte. Főpolgármesterként, Tarlós-utódként éppúgy bevethető, mint a NER vezető minisztereként, kampányfőnökként. De negatív forgatókönyv is elképzelhető. Az sem kizárt, hogy a kétezres évek elejének fénylő politikai tehetségeként számon tartott Rogánt (Cilivel együtt) elnyeli a bulvármocsár és a politikai süllyesztő.
A Fideszben úri gyereknek tartják, aki varratott ingben, rajta R. A. monogramos gallérral, elegáns mandzsettagombbal járkál. Nem jó rá a konfekció. A negyvenhatos kicsi, a negyvennyolcasnak hosszú rá az ujja, negyvenhetest nem kapni.
Pedig Rogán sosem mulasztja el hangsúlyozni személyiségének „paraszti jellegét”, ami Orbán pártjában a foci mellett a másik emelkedési lehetőség. És valóban: volt disznópásztor, őrzött marhát, szénát is forgatott, lovaknak mérte a zabot. Libát azonban nem hajkurászott. A libakérdés a Tarlóssal folytatott polémia során került elő, amikor a főpolgármester neki címezte a kirohanást, miszerint: ő már akkor polgármesterként dolgozott, „mikor egyesek még kantáros nadrágban rohangáltak a libapiszkos legelőn”. link
Most olvastam, amindenit.
Ilyen szarházik vezetik az országot s ők ugatnak hogy mi a helyes?
Hogy rohadna meg az összes. S kb semmi hatása nem lesz a cikknek mert mindenki meg van vásárolva, benne van, legfőbb ügyészünk is.
Így van! Igazad van. Én is ezt mondom. Az a mocskos, aki a mocskot rákeni a becsületes parasztgyerekre. Bezárni, elhallgattatni a mocskolódókat! Gyerünk! Csináljuk meg!
Nem a rogán itt a nagy büdös, hanem akik a rogánféléket szutykolják!
Senkinek nem kell védeni a rogánt, de isten mentsen a a rogánszutykolóktól bennünket!
Rogán távozása napok kérdése.