Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha igy van bizonyára ezt is mérlegelhetik, de gondolom ezzel meg az EURO-nak szolgáltatnák ki magukat.(az is ért már majd feleennyit a nem túl hosszú pályafutása során)
Természetesen ezeket a nézeteket is az emlitett riportból meritem.
Utoljára:
Természetesen ezen folyamatokat egy karakán politikus hathatós döntéseivel nagymértékben befolyásolhatja, nem beszélve a globális érdekekről, erre is emlitett volt példát, csak sajna a jelenlegi impotens politikusokat szemlélve erre nézve nem túl optimista.
Befejezem, még mielőtt besokaltok.
Tartásra minősitette fel a Ricsit a Buda-Cashe.
A longnak most szvsz. egyre inkább nő a kockázata.
Kitartóan emelkedik az olaj ára is.
Persze azt a momentumot nem említik lehetséges okként, hogy az arabok állitólag már saját olajdollár bevezetését fontolgatják, mert az USD-vel már tele van a padlás.
Még szerencse hogy tegnap olyan szépen ment fölfelé különben hol tartanánk :(
Szerintem már rég be lett árazva az összes negatívum ricsi árfolyamába ( gyengélkedő dollár , gyógyszerek ára .......stb) ugyhogy nem igazán értem hogy mindig mindent ezzel akarnak megmagyarázni.
Én ugy érzem mesterségesen nyomják le az árát......
Az alább emliett interjúban Fekete a másik fő problémának a USD látja.Ez a Ricsit is keményen érintheti, így a FÁK átállitás EUR-ra jó döntés volt szvsz, (ellenben Egon véleményével) mivel annak trendfordolója csak remény.
A lényeg: az olajos államok, +Kína, a FÁK tele vannak tömve USD-vel és emiatt egyre több a gondjuk, szeretnének tőle megszabadulni ,de ha kiöntik a piacra azzal igen sokat buknak, de így is napról napra azt látják hogy egyre kevesebbet ér.
Viszont ha az USA gazdasága megroggyan akkor előbb-utóbb az USD is kiöntik, és akkor lesz igazán nemulass.
jó reggelt!
minél több hitel dől be az usában, annál több gyógyszerre lesz szükségük, mert az idegesség sokféle betegség okozója. így a gyogyók jól járnak, érfolyamuk emelkedik.
Zárásban elesett a DOW fontosnak tartott 13.250.-es szintje. Egyre meggyőzőbben dörmög a maci!
A Juszt-Fekete magánbeszélgetésben már kb. háromhete megjósólta Fekete, hogy a legújabb parát, az USA lakás / jelzálogpiaca fogja kiváltani hamarosan.
Mint mondta az USA gazdaságának a motorja a lakáspiac, ahhoz kell PÉNZ, épitőanyag, út, bútor, TV, a garázsokba autók stb.
Ha ez bedől akkor azt úgy hívjuk,- recesszió.
Bár ne lenne igaza !
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.