Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Engem is csak egyszer, de azóta figyelem a trükköt.
Néhány ezer db-al megöntik a piacot, majd a sok apró 10-25-50 db-os stoppos pakkokat szépen felszívják, majd megismétlik az öntést, ha olyan a kedvük és a hangulat.
Másnap persze +2%-on nyitunk.
Persze lehet, hogy ez csak para-vízió.
megvettek mindent és 700-on zártunk.
ez a brokikés spekik szórakozás nálam nem jön be. én veszek és várok. és eladok és kivárom, amíg megint veszek. gratula a találatodhoz!
Az a néhány bróker akinek kedve van viszont jól elszórakozik a spekikkel.
Néha felcsillantják a reményt, majd zsebrevágják a 1-2-3%-os profitot.
Megnyugtatnak, - ha belevettél - semmi gond tegyél alá stoppot és mehetsz a dolgodra.
Mire visszanézel a stoppodat rendre kiütik, és kezdődik ez egész előről.
záró: 37.700.-?
Amig a kormányzat bika helyett fejőstehénnek nézi, és nincs realitása egy felvásárlási story megfuttatásának sem, addig a brókerek a fiók aljára dobják a richter nevű dossziét.
Tehát szvsz. kell egy negyed-, vagy inkább félév mire mindkét történetben lehet valami előrelépés és újra elővegyék.
Addig meg sajnos folytatódhat a csökkenő trenddel való küzdelem.
rt:37.500.-
37100 és 37200 között még jobban is téphetnék - a hajukat! számomra 39 alatt tök érthetetlen, hogy mit vacakol ez a papír?!
talán az a baj, hogy nem engem kérdeznek a befektetők, hanem a brókert vagy egymást és így mindig ugyanaz jön ki: 100-200...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.