Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem lehet, hogy csak annyi történt, hogy a beszakadás egy nagy öntés volt, ami a részvény könyvéből kikapta a vevői oldalt, de nem jött vele az eladói (tehét legjobb vevő 10250, legjobb eladó 10500), ezesetben a certi (long certi) vételi árát az árjegyző leviszi (tehát akinek van, jó szar áron tudja csak eladni) de az eladásit magasan tartja (hiszen a rv eladási ára a könyvben szintén magas)?
na ez az, hogy ez tudatos akkor náluk, hogy nem követi le a beszakadást a certi, ergó ha valaki bent áll certi vételen így nem tud kapni...szomorú de ezek szerint erre vigyáznak
Szerintem az árjegyző volt, viszont beragadt annyin a szakadásnál, majd mikor felment 500 körülre újraindult és megkaptad. Nekem is van máról egy 1371-es de mondom ez akkor volt mikor 10540 volt. 1350-1300-1250.…. Egyik se teljesült a nagy beszakadásban, pedig olyan 1150-ig le kellett volna szakadjon elvileg a certi
Érdekes. Amikor láttam a 250-es árat, én akkor kattoltam a TL-re és 1371 volt az eladói oldalon 2.500 db. Ment is be a megbízásom és meg is kaptam. Bár, ha meg a kötéslistát nézem, akkor 11:19-kor amikor én megkaptam a TL certit, akkor 10.560-on volt kötés, illetve 1400 felett TL-ben. Lehet, hogy nem is az árjegyző dobta rám? Mindenesetre most 500-nál 1400-on áll az árjegyző. A lényeg, hogy van TL certim újra. Remélem nem leszek mumus itt nektek... :D
Hát nem ott kellett volna kapjál Ott én is kaptam mikor 10540-ig leszúrt Nem volt árjegyző a nagy leszúrásban, mert ott álltam 1350-tol lefelé és egyik se teljesült
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.