Azért szerintem bátor vagy ha shortot nyitsz!!
1, idén eddig csak 18%-ot emelkedett a részvény, az azért nem olyan sok
2, a Q3-ban már az orosz készletek is kifogynak uh ők is rendelni fognak….
3, a célárak átlagától is messze elmarad még az árfolyam és továbbra is vételre ajánlják
4, aki tavaly 400 körül vett mtelekomot és az első emelkedés után eladta 550 körül az szerinted most mennyire mérges magára (én az otp-t adtam el 12.000-nél)?
5, a közelmúlt befektetései is szépen lassan termelni fognak….
6, forgalommal emelkedik ami azért azt jelzi hogy van vevő rendesen
7, a gyógyszeripar mint szektor többnyire akkor emelkedik amikor a többi nem (a tech szektor most zakózott, az olaj küszködik rendesen, a bank szektor is küzd rendesen)
1, idén eddig csak 18%-ot emelkedett a részvény, az azért nem olyan sok
2, a Q3-ban már az orosz készletek is kifogynak uh ők is rendelni fognak….
3, a célárak átlagától is messze elmarad még az árfolyam és továbbra is vételre ajánlják
4, aki tavaly 400 körül vett mtelekomot és az első emelkedés után eladta 550 körül az szerinted most mennyire mérges magára (én az otp-t adtam el 12.000-nél)?
5, a közelmúlt befektetései is szépen lassan termelni fognak….
6, forgalommal emelkedik ami azért azt jelzi hogy van vevő rendesen
7, a gyógyszeripar mint szektor többnyire akkor emelkedik amikor a többi nem (a tech szektor most zakózott, az olaj küszködik rendesen, a bank szektor is küzd rendesen)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.