Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
még támogató lehetne a bux short kiütése, ha az otp-t felküldik a 18500 fölé akkor meg is lehetne, ekkor lehet ugrana egyet a ricsi is, arra kéne ráfűzni pár tízezer db vételt és meg is lenne az ath :D
Szerintem se megy 800 fölé a héten , de azt hittem most ma az OTP-vel együtt lesz egy próba fölé menni, hát nem engedik... 9600 körülig simán visszanyomhatják sajnos
Én bízom benne (maradt még TL43 bőven), bár kicsit aggódom amiatt, hogy már egy ideje ezt játszuk, hogy "bármelyik pillanatban kitörthet". De hátha most... Szerintem egyébként a héten már 800 alatt marad, de ne legyen igazam
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.