Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"A hazai blue chipek kivétel nélkül jelentős mínuszban vannak, a legnagyobb esést a Richternél láthatjuk, vállalatspecifikus hírek hiányában azonban vélhetően technikai jellegű mozgásról beszélhetünk." pfolio
Én 2012-ben kezdtem el venni még a split előtt, anno 20-30e között is járt. Időközben rájöttem arra h talán át kéne tenni a pénzt Béta ETF-ekbe, hiszen HUF-ban jegyzett ETF-ek is vannak a BÉT-en, nem kell devizát váltani, meg aztán árjegyző mindig van. Richter esetén milyen EPS a reális? P/E-t meg kéne határozni.
"Kifejezetten magas forgalom mellett adják egyébként a Richter részvényét, jelenleg az OTP után a gyógyszercégé a legforgalmasabb papír a magyar tőzsdén." (Portfolio)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.