Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudok mit mondani, anno 800-1200 között vettem, majd 2000-n dobtam, áttettem Richterbe, azt meg rossz nézni mostanában, nem kell nézni elég hetente párszor, tilos nézni mert akkor tenni akarsz vmit. Az emberben a befektetések során ne legyen cselekvési kényszer hiszen a teljesítmény nem ezen múlik! A legjobb teljesítményt azzal lehet elérni h nem kell csinálni semmit, egy nap 2-szer megnézni, ez nem daytrader papír, arra ott az OTP és a BUX.
Igen, viszonylag biztonságos, és nyilván sokkal jobb a mai inflációs időkben, mint egy alacsony kamatozású kötvény, de nagy pénzeket nem lehet vele csinálni.
Pfizer ki is lőtt tegnap, szektorszinten ide is ragadhat valami,és ilyenkor emelkedésben kell venni... R.C-reggeli:--
8600 fölé pattanás esetén lehet további emelkedési kísérlettel
számolni, a 9000 forintos értékek fölé pedig 8800 átlépésével nyílna meg
az út. Ezzel a forgatókönyvvel a 8400-as szint szignifikáns letöréséig
lehet számolni.
Támasz: 8510 (MA 200); 8400
Ellenállás: 8800; 9105 (ATH)
Forgalom mentes, unalmas eddig. Talán délután jönnek vevők,de a Pfizer este ellentétes véleményt adott ki.mint tegnap reggel az egyik gyártó az új variánsról, ezért volt mini pánik tegnap.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.