Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Navégre.... 5180-on megszabadultam tőle, így éppen hogy pluszban kiszálltam belőle. pár héttel ezelőttig -600k volt benne.. de jó hogy nem léptem ki. Kicsit megnyugszom, iszok egy pálinkát este és meglátjuk visszaszállok-e! További szép napot! :)
Törölt felhasználó2018. 08. 03. 14:58
A heti chart (még nem zárt), brutális long gyertyakombináció, rsi megerősítéssel. Igaz, egy ilyen hasonló tavaly decemberben besült. Mondjuk 100%-ékig működő alakzat nincs. Hetesen ott a veszély egy bearish slingshotra. . A forgalom bizonyos alakzatok megerősítéséhez kell, egy ilyen helyzetben növekvő forgalmi elvárás megerősítést jelent (nekem és talán Bubunak is), jelen esetben a long oldalra. a short jelzés nem alakult ki, de amíg nem veszi ki a 5200-t (vagy alatta egy picivel), addig egy utolsó lefelé körre még nagy az esély. .
Célár zónáimnál zártam, van egy olyan esély, hogy gyorsan fordul, nem érte meg volna tartani 5200-ig, illetve alá, mert túl sokan várják az 5200-at, gyakran nem annyi lesz. Szóval volt még benne +100 pont, vagy a veszély egy réssel lefelé mozgásra. Mire reagálni lehet az -150--200 pont. Kontratrendként kezeltem, ilyenkor nem várok türelmesen, gyorsan zárok. . 5180 körül erős ellenállás van. Plusz van egy olyan verzió, ami sokaknak fájna, az új low.Elfogadom és Igen, benne lehet egy 5400+ menet, de akkor vissza lehet szállni 5200 felett, nagyon nagy magabiztossággal. . Eltűnt a forgalom a mai napra. Az emelkedés meredeksége kisebb, mint a feltételezett 1. hullámé, ha mennie kellene, akkor itt lendületet várnék, forgalommal. 300 millió forgalom (kevésnek tűnik, felmerült bennem, hogy nem jó adatot kapok) nem az a karakterjegy, ami egy kitöréshez (5200 fölé) elvárható lenne. Persze lehetni, lehet, csak kevésbé valószínű. . 4H-n ugyanaz a vételi klimax, mint májusban. . Persze más stratégia, más elképzelés, mindenkinél más eredményt hoz. Nekem a riskre vetített 2,5-3 R elég volt ebben a menetben, nem sajnálom, ha tovább ment, majd jön újabb lehetőség.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.