Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Certihez nem értek, az első eső kör 5300-5200 sávig volt. Itt tökölt kicsit,nehezen felment 5850 ig talán,de nem volt erő benne. 7200-nál a broki mosolyogva mondta,bakker ez felére eshet.... így mondta. A 2- nagy ügyfél shortba állt már a 7300 csúcs közelében.
olyan inmtenztitással esik, hogy még ez a szint is kockázatos sajnos. A TL05 40xx-KO-ja sem lérhetetlen neki, most olyan "jó" formában van. Én még várok, pár szintet azért megveszek rv-ben.
Az első zuhénál én is végig vettem amikor 6100ról fordult. Esett, csak esett. 5500ig vettem, 5900nál adtam el, valamennyi nyerő lett rajta. Aztán azon gondolkodtam, hogy egyrészt valaki brutál módon shortolja, vagy nagy kiszálló van, valamint nagy híve vagyok az összeesküvés elméleteknek. :) Mindenesetre a TL05-be bele vettem 776on. Talán innen már fordul.
ha már itt járunk 7140 esés, egészen 5500 ig. Első körben (nem játszottam meg) nem tudtam hogy csak hogy oda megyünk...aztán a nagy hírnél 58xx húzásnál volt ilyen "látásom" hogy na most megyünk 5k alá. És itt vagyunk, nincs ezen semmi nevetni való. Shortot csípőből nem játszom (csak certivel tehetném).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.