Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jól van srácok, meggyőztetek... :D Amúgy is Csíksomlyó fele tartok, úgy voltam, h nem is nézem majd csak kedden a dolgokat, csak sajna lepukkant a busz, így tudok netezni egy benzinkúton. :/
az az 1,7 mrd-s forgalom mondjuk nem olyan eget rengető, főleg ha valaki már tud valamit a holnapi hírrel kapcsolatban. Ettől függetlenül én még tartom, holnapra egy +-os felhang adhat neki további lökést, van hova visszamenni, februárban volt még 6k fölötti tranzakcióm, erste-nél 7160 a célár, stb.. Richter UP!
Hát fura ez, mert nagyon megy most... De mi lesz, ha nem jó a jelentés? De mondjuk olyan mennyiségben veszik, h ezek nem csak szerencsevadász kisbüfik szerintem... És ha ennyit megy fel most, a pozitív hírre csak nem fog esni? Nekem 5340ről van egy nagy pakk, meg TL06 is jó árról. Nem tudom most eladjam-e. Mert alapvetően a pozitív Esmya döntés érzése miatt szálltam bele. Csak ennyi fel után nem tudom arra mi lesz a reakció, tudjátok van ez a pletykára venni, hírre eladni dolog...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.