Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ja, ha péntek, akkor mindjárt más... :D Azt hittem van valami infó az Esmya-val kapcsolatos döntésről, mert csak május végét lehetett eddig olvasni, konkrét dátum nélkül. A gyj meg május 8. De akkor várjuk a május 18-at is, egye fene :D
Van itt valakinek egyébként Richtere? Mert ha van, és tartja, akkor gondolom bízik benne, különben eladná, és akkor minek írna ide. Csak mert ahogy esik egy kicsit, jön a világvége hangulat... Én most vettem 5340-es átlagáron, de azért, mert bízom a papírban. És lehet itt chartokat elemezni, de ha jobb lesz az elvárásokhoz képest a gyj, meg az Esmya-ról is kiderül, hogy bizonyos májbetegek nem szedhetik csak, akkor nyilván megindul felfele. Ahogy főleg az Esmya, meg a rubel miatt van ott a 7000 feletti szintekről kevesebb mint fél év alatt, ahol van. Szóval RICHTER UP!!! :) Bízom az 5400 feletti zárásban!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.