Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
6753 hová túnt HARDCORETERROR?"csütörtök, 15:37előzmény: #98108 longforever#98109azért ez már több, mint egy egyszerű kicsik és gyengék kirázása..6658 02 vála
Ami segít:13:29 | Kamatot vágtak az oroszokJó a gazdaságuk+forint gyengülget, ami jó az export orientált cégeknek, mint a Richter.A forint nem fog erősödni, mert a Fidesz a választásokhoz közeledve csak inkább gyengíteni fogja a költekezős költségvetésével. szvsz.
Az én céláram kedden ....kicsit megelőztem az erstés broikat....kedd, 09:23előzmény: #97972 thibi99#97973Én még nem írom be......rosszul lesznek néhányan.....de annyit megsúgok hogy új csúcsra törünk....SZVSZ.... 10 válasz erre
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.