Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én nekem van részvényem!!! olvasd már vissza. Volt reggel egy eladásom, aztán olcsóbban visszavettem mindent amit eladtam! Aztán megindult fel és most tartom! Akkor meg miről beszélsz???
Még mindig azt mondod, hogy megérte? Nem hiszem.A technikai elemzések sugallatára én is eladtam és a lakás fala már majdnem véres a fejem falba verésétől.
Már kiderült a reggeli leszúrás az az OTP féle buzizás volt a long indítása előtt. Úgy látszik már a Richternél is alkalmazzák. Kezdődhet a speka itt 4K felett, hogy mikor merre szánják. Itt volt az MSCI balhé előtt is többnyire. Ahogy látom írjátok hogy ki be pakolgatnak mindegyik oldalon.
Aki reggel időben betett egy vételi ajánlatot, azt nem kilökték hanem behúzták a jó irányba :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.