Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma persze azért a 21 naposra való visszaejtés még benne lehet .. szóval még mindig gondolkodom mi legyen rövid távon, azaz eladjam-e a 21 napos törése esetén ..
Meg is lepődtem rajta! Minden nap elolvasom és tegnap még szitakötő és az árfolyam szárnyakat kap 36.500 és 37.500 Ft-os célárral. Ma meg már elérte a célárat és 34.600 támasz. Ezért linkeltem be inkább a trendet.
úgy tünik valóban ez volt...
Egon mai elemzését olvasta vki ? A tegnapi és a mai tök más ... teljesen más célárról beszél ma és más volt tegnap ..
sztem továbbra is fel lesz ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.