Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
2012. dec. 04. 10:13 Saját részvény tranzakció
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2012. november 30-án adott megbízása alapján 2012. december 3-án 5.000 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 36.500 Ft/db átlagáron. A Társaság saját részvény állománya 2012. december 3-án 95.184 db, csoport szinten 105.734 db.
Olvasgatlak benneteket, de azzal, hogy a Halis-féle - számomra értéket képviselő -tagok" kivonultak már nem tudok kitől tanulni. Egy-egy régi motoros azért még van (pl. te, Nyomi, stb.) akiknek mindig elolvasom a beírásait....Aztán meg próbálok új rv-be gondolkodni, most éppen ebben utazok...Remélem mielőbb összeáll az a régi csapat, akik nem bomlasztják a hasonló fórumokat, és nem személyeskedésbe csapnak át ai infócserék...Szép napot neked! Ja, és legyél résen, mert az OTI ma nagyot megy (komolyan gondolom)!
Tipp: Holnap kis leszúrás után 37et támadja de még nem lesz meg. Szerdán átviszi 37-et. Csütörtökön vissza is teszteli. Pénteken elérünk 38 alá.
Vagy nem.
a 36000-en, úgy ment át, mint a cicc, sztem 37 000-nél is ilyen lesz csak erőt kell hozzá gyüjteni.
Én is eladtam ma a hegyekbe és 36415-ért vissza vettem.
nagyon hamar megpróbálja sztem a 37k-t és réssel töri majd!
Lassú emelkedéssel (napi 1-1,5 %)fel napokon át...Ez sem lenne rossz!De aztán legyen ám forgalom :-))! Pár nap és már jönne is a rés....Na az lesz majd az igazi ellenállás!
"A RICHTER árfolyama több mint 10 %-al gyengült, miután bejelentették, hogy kivezetik az MSCI indexből. Az eladói nyomás november utolsó napjáig tartott. Azt nem feltételezzük, hogy innen csak felfelé veheti az irányt, azonban megítélésünk szerint, az elszenvedett veszteségek tompulhatnak. Rövidebb-hosszabb távon emelkedésre számítunk.
A fent említett mozgóátlagok (200 napos, 50 napos) jelenleg ellenállásként szerepelnek. Ezek közül a 200 napost találjuk közelebb (ma: 2012.12.03. 37985 forint), amit megítélésünk szerint akár rövid időn belül el tud érni ismét az árfolyam.
Támasz szint: 35000 forint környéke.
Ellenállási szint: a meredek esés miatt csak messze találunk ilyen szinteket. Lehetséges ellenállási szint a 200 napos mozgóátlag, majd a 38790 forintos érték."
Úgy gondolom, hogy holnap leszúrhat 200-ig, de onnan visszamegy 37k környékére. Nap végére 0,5-1,2 % körüli plusz marad. A lényeg, hogy ez is forgalommal történjen. További tippek?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.