Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
elekl! te örök pesszimista! miért nem fantáziálsz jó q3-at? - olyat, hogy elszáll tőle a piac...
(persze én csak akkor adom el, ha legalább 45 lesz, mert nem akarok fals kitörésekbe beleadni. nekem van tartásom!)
Várjuk, hogy a q3 majd beinditja a ricsit... aztán majd nehogy pofára essünk azzal is.
Néhány döglött papirban végignéztem már korábban, hogy...
A managment negyedévente kitalált jobbnál jobb üzleteket ami kb. 1mrd-ot elvitt pl. a q1-ből a q2-ből 0.5mrd-ot , aztán a q3-ban bejelentették, hogy nem is olyan jó ez az üzlet ezért 1mrd-ért szanáljuk az egészet...és belevágunk egy másikba stb.
Bravó, sikerült a managmentnek teletömni a zsebét a részvényesek meg .....
A gyenge dollar "sztori mar benne van az arban. Meg egy ilyen szar ev, ahol ilyen jo bazisevhez kell hasonlitani, nem lesz. + talan Gyurcsanyiek sem rugnak mar bele nagyobbat.
A Richter Gedeon Nyrt. 2007. október 9-én a Medimpex Gyógyszer-nagykereskedelmi Zrt.-ben meglévő 50%-os részvénytulajdonát a Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. részére értékesítette. Az adásvételi szerződés hatályba lépésének feltétele, hogy a Gazdasági Versenyhivatal a tranzakcióhoz az engedélyt megadja
"A Sanofi-Aventis papírjai 1.8%-kal drágultak miután olyan piaci pletykák láttak napvilágot, miszerint a Pfizer részesedést vásárolna a francia gyógyszergyártóban, és elképzelhető, hogy a teljes vállalat felvásárlását tervezi."
Ott nem szavaznak meg egy lex-Aventis trv.-t ?
Ráadásul jópár hete kidobták v.melyik készitményét az SA.nak az USA-piacról ami miatt jókorát esett akkor az SA... jó felvásárlási taktikának tünik.
Rosszul emlékszem, hogy az USA korábbi szárnyalása eddig a Ricsinket nem igazán hozta izgalomba, sőt ?
Az USD gyengült a HUF erősödött, ezek inkább lefelé ható tényezőknek tünnek, -holnapra legalábbis.
A mol-oti, az vszeg. menni fog, de ez...?
Nekem 38800-on sikerült még rávennem, lehet, hogy egy hét múlva már örülni fogunk, hogy ezen a szinten megtettük. Cashline-s emberke mondta, hogy a Richter negyedév jobb lesz , mit amit általában várnak. Szerintem év végéig, ha 39 fölé megyünk, nagyon jó lehet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.