Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Balu, ezt írtam neked 2011. augusztus 12. 13:43-kor:
"Jelenleg úgy tűnik, hogy a zajló korrekció még csak egy ún. 4-ik hullám. OTP-ben 4400-4600 között kifulladhat és dupla alj vagy új alj követi 3700 környékén. Ezt követően esélyes egy nagyobb és lendületesebb fel korrekció jelen állás szerint.
Hatiban a jelenlegi felfelé korrekció ideális határa 19000 környékén van, onnan ismét le, majd elvileg jön a nagyobb fel itt is.
Meglátjuk, ez nem egynapos történet, ahogy korábban már jeleztem és mint mindig, lehet másként."
Az 5-ik hullám megviseli az átlagembert, mert nem tudja, hogy 5-ik és mi követi.
Küldtem nemrég levelet, olvasd el. Ahogy alakul a kép a napokban, igyekszem majd jelezni neked.
a fedezet kb 800 ftos otpéig tart...az a baj h ezt a mai esést már nem tudom kezelni lelkileg...elfáradtam lelkileg...eddig bizakodtam most feladtam...talán ez az a jel h most kéne még egy kicsit kitartani v aztmondom h mindent eladok aztán ennyi volt a tőzsde csak meggyöződésem h irdatlan pénzégetés lenne
de villac most hova rakjam be már jelen pillanatban 114.000 minuszban vagyok, minden idegszálammal, megérzésemmel, tudásommal hiszek abban h decemberben feljebb leszünk akkor? 17000 alá tenném viszont ekkora bukót nem tudnék kifizetni csak ha részvényt adok el...egy varáció lenne h berakom oda amit még ki tudok kézpénzel fizetni az kb 17250-nél lenne annyi tuti lesz, most is kivert volna a stop és visszament utánna beker áramig
es ha nem fordul?
valami szintet csak kijeloltel magadnak, ahol elvagod a vesztesegeid?
vagy tartod, amig tart a fedezet???
az elmult honapokban, ha nem hasznaltam volna stoppot, tutira a penzem felenel jarnek
kell a stop, pozi elejen a legfontosabb annak kijelolese!!!
azert a 17Kra nem ar odafigyelni
ha az is elesik, akkor ennek reszeltek...
a 18K alatt nincs valami sok tamasz, az is csak oras charton valami tamaszfeleseg...
Sziaaa... Örülök, hogy jelentkeztél ... engem délutánra minden erőm elhagyott, amikor megláttam, hogy 4000 alá ment az OTI ... ma 4100-ér az utolsó vasam beletettem, már minden szinten szinte mindenem van ...:))) úgy tűnik a páratlan évek nem az én éveim ...:((( Te ricsit végül eladtad? nem tettél említést róla.
Jó Éjt!
Ui.: A IV.n.évben elmennek azok !!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.