MOL esetében itt a Portfolion jelent meg, ha jól emlékszem a Cashline-tól talán pénteken, hogy 20.000-re se tartják. (persze nem örültem neki, mert van belőle egy jó adaggal)
más brokercég meg 45.000-et mond.
nesze semmi fogd meg jól.
ugyanígy a MOL-nál az egyik 20.000 alattit mond a másik 30.000-et.
magukat és egymást járatják le az elemzőcégek.
---------------
"Eladásra javasolja a Richter részvényeit a Deutsche Bank, mely a korábbi 41,500 Ft-ról 34,500 Ft-ra csökkentette a papírok célárfolyamát pénteki elemzésében az orosz és a magyar piaccal kapcsolatos negatívumok következtében" - én mióta mondom ezt a 34500-as célárfolyamot ?
----------------
Nem írtam, de szerintem a DB leminősítésénél jelenleg nem lehet rosszabb hírt elképzelni...
Szerencsére nincs Ricsim...
Törölt felhasználó2007. 01. 28. 12:46
Sziasztok!
Van egy info-m a Richterről, amit nem szeretnék kiírni ide. Akit érdekel jelentkezzen be Nálam témamegjelöléssel (richter): mercurius ( )freemail . hu.
én is tudom, hogy indiában olcsóbb a munkaerő.
Viszont pl. Magyarországon van a Teva, ami Izraeli cég. Izraelben az árak és az átlag kereset 2x, 3x magasabb, mint nálunk (tapasztalatból tudom), hogyan lehet hogy mégis meg tud élni nálunk ???
Továbbra is eladásra javasolja a Richter részvényeit a Deutsche Bank, a papírok célárfolyamát a korábbi 41,500 Ft-ról (17%-kal) 34,500 Ft-ra csökkentette tegnapi elemzésében az orosz és a magyar piaccal kapcsolatos negatívumok következtében.
A bank a Richter idei EPS várakozását 9.6, az elkövetkező 2 évre vonatkozóan pedig 30.4, illetve 29.7%-kal mérsékelte. A csökkentésre az elmúlt évek jelentős növekedése után lassuló orosz piac, valamint a magyarországi szabályozói változások adtak okot
Richter topik