Köszi, okoska. Nyilván nem az Estmédiánál néztem. Egyik papírnál sincs. A kedvedért pl. OTP-nél sincs. Változott valami amiről lemaradtam, és újra be kellett volna állítani?
Most nézem, hogy nem tudok a randiban TDT megbízást adni. Egyszerűen fel sem kínálja. Jó régen használtam, nem tudom mióta lehet így. Nálatok rendben van?
Szerintem nem fut.
Csak windowsos verzió van a holnapon.
Esetleg ha fel tudsz rakni egy windows emulátort vagy egy virtuális gépet a linuxod alá, akkor ott futhat.
Nekem minden szuperul megy! Ma beszéltem a telefonos holggyel, hogy milyen ujitasok varhatoak a ranidban (irtam par javaslatot es kivancsi voltam, hogy mikor lesznek mar benne :), de csak annyit mondott, hogy nagyobb frissitesek es ujitasok varhatoak par honapon belul, foleg olyan dolgok kerulnek bele amit tobb ugyfel is kert, illetve ami még konnyebbe teszi a kereskedest!! Szerintem ez az "ugyfeltorodes" az amiert a random, a RANDOM!
gratula! Csak igy tovabb!!
Ti melyik Randi verziót használjátok? Jómagam feltelepítettem a 2013-asat, aztán az 551-es verzió feltelepítésének lehetőségét ajánlja fel, ami nem szerepel a honlapon. Ezt a beta verziót érdemes használni?
Küldjetek nekik e-mailt, már feleslegesen van kiírva a Netboonban h TBSZ számlán nem nyitható tLong/tShort pozíció, hisz már lehetséges. A NYESZ-ről meg nem tudom h lehet-e tőkeáttételezni, olyanom nincs. Szóval érdemes lenne megemlíteni nekik, nehogy elriasszon másokat a TBSZ-től.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?