fizikai kp. ki is vehetném, akkor mondjuk megszűnne a tbsz, üzenet a weblapról- ez a cím és az üzenetet már leírtam, úgy kezdi,hogy "A megbízás nem teljesíthető........................... stb, szóval ez nagyon gáz és hátráltat a kereskedésben, látom a sok lóvét és nem tudok hozzáférni. Most én minden számlámon hagyok biztonsági tartalékot / 4 db számlám van 3 tbsz és a sima szla, de azt nekem kellene eldönteni mennyit hagyok tartaléknak és nem a brókercégnek- ugye....
de van, de ahogy adom a megbízásokat a kp készletet úgy fogyasztja lefelé, az korrekt ezeket jól számolja és mindig külön feltünteti a számlán a nyitott megbízásokra elkülönített pénzeket, az ok hogy ha veszek papírt eladom majd és annak legyen meg a tranzakciós díja, meg a havi díjak legyenek meg, legyen egy biztonsági rátartás a költségekre, de hogy 1200 e Ft-ból már nem enged 350 e-ért vásárolni és ez az üzenete- az szerintem túlzás. A Randomnál nincsenek ilyenek??
egyszerű vételi megbízásra jött egy üzenet- " A megbízás nem teljesíthető ,mert ezáltal a fedezet kevesebb lenne a fedezettségi követelménynél" Na most papírom nincs de pénzem van 1 200 e Ft és 350 e Ft-ért vásárolnék, akkor neki 4x-es fedezet kell vagy mi a franc, nem is short ez ,egyszerű vétel opusra és megpróbáltam az otp-re ugyanezt engedi ilyen értékben megvenni a papírt, akkor ezt csak az ML papírokkal csinálják- mert a több ML papírra is kipróbáltam. Úgyhogy jó ez mert 1m feletti kp-val már nem vehetek ML papírt??
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?