kapsz egy igazoló emailt egy sorszámmal rajta leszel a listán névvel sorszámmal, igazolod magad és kész gondolom ennyi 450 hely van összesen , a felénél járnak kb
"X. Jövőbe tekintő konferencia2017. november 8. Corvinus Egyetem - 18:00 A konferencia kiemelt témái:
Új sztárpapírok a BÉT-en A 2017-es év legnagyobb sztoriját a hazai részvénypiacon a Mészáros-papírok jelentették. Szárnyalhat-e még a két részvény? Jöhet a 10.000 Ft-os Konzum és az 1000 Ft-os Opus?A két vállalat jövőképéről beszél a Konzum Nyrt. vezetősége.
Befektetés a lakáspiacba egyszerűen Kiemelkedő teljesítménnyel zárta első évét a Duna House lakóingatlan alapja, az Impact.A további potenciálról beszél a Duna House Nyrt. vezetősége.Időpont: 2017. 11. 08. Szerda 18:00 Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem C épület, 1093 Budapest, Közraktár u. 4 - 6.Konferencián történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött."
Ha az elsővel nem lépsz be (mert, mondjuk, nem érkezik meg a telódra) és újra próbálkozol, akkor küld egy újabbat, és ha megint újra belépsz (felhasználónév, jelszó újbóli beírása) , megint küld stb.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?