Reggel lesz szerintem, nyitásra meglesz az eredmény, mindig így szokták az utóbbi időben... Kereskedési időben nem is lehet szerintem ilyet publikálni Egyébként jó eredményt várok, bár az elmúlt időben is jó eredmények voltak, aztán az árfolyam mégis ott van, ahol Nincs pozim jelenleg
Megyünk lassan vissza a bűvös 14.5€ -hoz, ha megint akkora küszködés lesz akkor biztos eladom a pakk felét és 13 elején visszaveszem legalább lesz már valami munka is ezzel a papírral ! 😁
Dolgok, amik nem tesznek jót az árfolyamnak (háborún kívül): -Recessziós félelmek Európában (mármint hogy elhúzódik) -Amerikai kötvényárfolyamok süllyedése, európai bankok is tartanak ilyeneket -Jamie Dimon bejelentette hogy el fog adni 1M db JP Morgan részvényt. Ez nem tesz jót a bankrészvényeknek, mivel Dimon 2009 januárjában vett 500.000db-ot, és a 2008 óta esésben lévő piac AZNAP fordult meg. Szóval gondolhatom azt, hogy eltalálom a csúcsot és a mélypontot, de valószínűbb, hogy ő jobban eltalálja. Ezek nem a Raiffeisenre hatnak konkrétan, hanem a hangulatra, ami miatt mostanság minden jó negyedéves jelentés miatti felpattanás kb. 15 percig tart maximum, mire szétshortolják. Emlékeztek arra, amikor a covid miatt a rossz negyedéves jelentésekre meg munkanélküliségi adatokra emelkedett minden, mert minél rosszabb volt, annál jobb volt (az esélye a mentőcsomagoknak)? Na most az ellenkezője megy. Bawag szépen felment, mióta szóbahoztam, és a bennfentesek még mindig veszik, mintha nem lenne holnap.
Ha az orosz es belarusz részlegek nélküli eredmény 1 EUR/reszvény felett lesz, áttöri a 200 napos MA-t. Sajnos a piac 0-ra árazza az ottani eresményt. Ha nem éri el az 1 EUR-t, a 200 napos MA ig megyünk csak, majd visszteszt a csökkenő trendvonalra.
Raiffeisen Bank International részvényesek