Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Fontos a TA egy ilyen részvényél, ahol még semmi sem fix, és a hírek, pletykák mozgatnak mindent? Bejön egy komoly apport, akkor mindegy milyen gyertya vagy alakzat, nincs ami megállítsa :)
Persze, érthető végülis. Bár meg lehetett volna oldani úgy is, mint a VÁR-ral, hogy a szerződésbe írnak kevesebbet, és az nem is muszáj, h publikus legyen. Persze én csak örülök neki, mert így 18k környékén be tudtam szállni. :)
Csak nem biztos hogy az ingatlant oda adták volna úgy :) 30.000 ft/rv az jó magas ár. Ez a 18.000 így korrekt mert tegnapi záró ár volt. Ebbe most mi rv-sek nem tudunk bele kötni (hiszen a 180 napos áron ment volna ami kb 12.600ft az ehhez a szinthez képes meg nagyon kedvező lett volna.)
Az biztos! :) Bár az elején a 3szorozásból kimaradtam (pedig 6000 környékén szemeztem vele, csak akkor minden a kivezetés fele mutatott), remélem még nem későn szálltam be itt. :)
Hát, jó, de most nyilván én a Ploti érdekét nézem, hogy fele részvénnyel kifizethette volna őket. Ráadásul az öntések nem is a Plotitól voltak, hisz az ő részvényállománya nem csökkent, csak most, az OTC ügyletekkel.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)