Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nagyon kemenyek a sracok... minden tiszteletem az ovek :-) majd 1x lehet benevezek egy panerai orara en is... de akkor a rolex nagyon kellemetlenul erezne magat 😂
Ma is volt annyi, sőt a főni átlag ára kb 17,7K. Az enyém majdnem ennyi. Ez a mai kettő hír nekem(ük) jelzés értékű hogy piaci áron fizettek vele. Valamint a közkéz úgy lett 75% alá nyomva, hogy az részvény ár nem lett széttaposva. Meg a tegnapi béna záró ár beállítást is értem már így, kevesebb kérdésem maradt. Meg az is lehet, hogy a 8600 db rv majd csak pár hónap múlva kerül be a véráramba és észre sem fogjuk venni.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)