Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az alapján, ahogy az előző 2 céget levezényelték, nem tűnnek egy "tökölős csapatnak", sztem is 1 hónapon belül el kellenne kezdődni érkezni a híreknek:)
Egyetértek! Ha eladni akarok, akkor ráöntöm a támaszra és kész. Vártuk mai is jó páran a támaszban. Nem zárószakaszban comboskodok, amikor úgyse tudják kivenni. Ha meg annyira adni akarta volna, akkor 17:05-kor betehette volna 20,6-ig meg is vették volna.
A 21000 valóban erős támasz, ha letöri, az nagy baj lenne, akkor nagyon csökkenne a bika hangulat, és kérdésessé válhat, hogy egyáltalán folytatódik-e a rali. Ezért valószínűleg innen már fordulni fog. Ha elesne, 16 ezer, 12 ezer és 10 ezer lennének a megállók.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)