Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha nagyot akarsz nyerni akkor kockáztatni is kell. Itt benne van 6-7x felfelé is (attól függően milyen vagyonelem megy az AKKO INVEST-be - most 10 MRD a cég, ha 60-70 MRD-os vagyon jön be akkor reális a 6-7x) meg az is hogy megfeleződik a pénzed rövid vagy hosszabb távra. Sokan vannak benne szép darabszámmal (5-8-10-12 M FT tőkével) ha sikerül egy 6-7x megcsípni az évekre elrendez valakit. Szerintem jópáran ezért vagyunk itt és bár nem örülünk a csökkenő árfolyamnak de kockázatot vállalunk egy jó kövér nyerő reményében.
Törölt felhasználó2019. 02. 21. 16:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha nem hiszel benne, akkor ad el, van egy csomo vevo, megveszik 1perc alatt, ha nincs es nem latsz benne fantaziat lepj tovabb, nincs ezzel gond... aztan ha megis lesz es megindul majd visszajossz es veszel, nincs ezzel gond :-) Azert ugye nem gond, hogy par ember hisz egy jol bevalt csapatnak akik felepitettek 2 mukodo tozsdei ceget es nem szeretnenek lemaradni. :-)
Érdekes amiből kiszallsz abban ezt nyomod. kéne rendelni még pár bitet?
Törölt felhasználó2019. 02. 21. 15:51
Mind meghalunk, vilagvege, kivezetes, csod... ka varjal... meg el sem kezdodott. Mintha meg csak most kezdenek az epitkezest. Elobb alapot epitenek, csak utanna huzzak fel a felhokarcolot. Aki egybol a csucsot varja az csalodni fog... beszall majd a 20. emeleten, en szeretek a melygarazsbol a csucsig menni, bar az lasabb, de hat a csucson a kilatas majd karpotol. :-)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)