Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Hétfő től a kutya se áll be a könyvbe. Nem fogja tudni eladni ennyit. Splittelni kell és nagy forgalmú emelkedésben kiszorja. Ez jó nekünk. Jó hétvégét.
1) Majd szeretném megnézni azt a közgyűlési felhatalmazást, ami ezt az ügyletet lehetővé tette. 2) Ez kötelező vételi ajánlattal járó ügylet volt. Lássuk az ajánlatot és a befektetői prezentációt.
Nem volt szép a nap vége az tény. Hétvégén én is ránézek minden időtávon, de nekem még tartás van erősen. Sztem az elég biztató, hogy 30-33k között elég sok papír cserélt gazdát. Jövő héten már okosabbak leszünk :)
Úgy tűnik ezt csak az tudja akinek ennyi borogatni való papírja van. Én a vétellel várom a sáv alján addig meg adja el magának vagy dugja a se...be. Meglévők tartás, vétel kivárás.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)