Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azt én sem gondolnám, hogy a piac nyakába öntik. Viszont nem tudjuk mit vettek. Csak annyit, hogy 11k-ra értékelték a részvényt. Ez egy 30k kurzusnál nem a legbullosabb momentum.
Ez rendben. De a 11ezres nem korrekt ar. En is vennek most 11ezerert par ezer darabot. De szerintem innen a forumrol bár ki. Az ilyen huzasokkal a bizalmat gyorsan elvesztik, amit szerintem nem szabadna kockazratni ( ha csak nem lufi rvt akarnak).
jó estét látom, arról megy a vita, jelenteni kell-e vagy nem meg arról, merre fog tartani az árfolyam azaz szerinted a 11-ezer felé fog tartani a részvényárfolyam miért is? mert a farok csóválja a kutyát? ugyanis 443 ezer rv maradt az átadott 19105 darabbal szemben remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy 19 ezer rv miatt hatalmas áresés várható azt már inkább el tudom képzelni, amit róka-koma írt, hogy kivárnak, nem fogják a piac nyakába önteni azonnal, nem is lenne érdekük
Nekem ezt ha jól emlékszem a régi kapcsolattartó mondta telefonon, nem a cégvezetés, de egyébként lényegtelen. Ami a lényeg: igazad volt és valóban nem kell jelenteni csak akkor ha összrvszámhoz képest éri el/lépi át valaki a határt.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)