Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Majd 48k-nál mehet a split. Jut eszembe am a Plotinus eddig 250-es névértékkel forgott 6ezres ár környékén. Most a névérték 6,4X-ese 1600 lett. 6000 x 6,4 = 38.400. Csak így mellékesen.
Ma nem esett el valóban. Az is poitív, hogy a piaci dobáló nem adott 30k-ra, pedig sokszor nagyon támasztották, kíváncsi voltam, megkínálja-e őket pár100 darabbal, de nem. Holnap sajnos nem fogok ráérni szinte egész nap, csak nyitóban. Remélem bika csütörtök lesz ha már péntek nem :)
Igy igaz. Akik 30-33k kozott megvettek foleg 100as nagysagrendben nem par %ert teszik. En sem tervezem eladni egyhamar, es amikor lehet bovitgetem a pakkokat. Mire a hirhez erunk alig lesz elerheto papir es ugy fog kiloni, mint egy raketa. :-)
Ez így sztem nem igaz, hogy nem történt semmi9 Sztem 2100 db-ból le vonhatunk max pár száz db-ot amivel daytrade történt, a többi pedig átkerül biztos kézbe. Valakik hetek óta gyűjtik ma is ez történt. A 32000-es közkézből egyre több fog eltünni a bétről, legalább is egy ideig. Az enyéimet pl tuti nem kapja meg senki a végső apportáló megismerése előtt. Az árfolyam akkor fog robbanni ha már megismerjük a részleteket.
Chart necces de belefér. Gyertyákat nem ismerem. Ez nem ilyen fordulós? Ilyeneknél fordult korábban is. Mondjuk jobb lett volna megerősíteni a kitörést.. talán lenne hely még visszamenni is.2xk-ra. Nem túl egyértelmű.
na hát akkor ma adtunk a sz@rnak egy pofont és 2100 db papír cserélt gazdát 30-33k között. számomra a chart nem a legszebb most, de 30k szépen tartotta és RSI legalább hűlt egy kicsit.
Nem kell ezt túl agyalni. Be kell állni egy nap pakk elé, aztán kap az ember. Én ma már 3x is így kaptam. Nem egy napra vesszük ezt a papírt. Látja azt mindenki, h ez a szint erősen tartja. És pont ez nem tetszik pár gyűjtőnek.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)