Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
igen, én olyan papírokban mozgok, ahol nagy árfolyamkilengések vannak időnként, de az nagyon tetszik, hogy a 20000-es tartomány "megfogta" az esést, hiszen pár nap alatt 44400-ról esett le "hívő" lettem ebben a papírban:)
Inkább menjen akár napi 1-2%-t, tartósan, hónapokon át, minthogy réseket csináljon. Napi 15% persze nagyon jó, de hosszútávon nem fenntartható, plusz leizzad az ember közben... Ezt most komolyan gondolom, pedig több mint 40.000 pluszban vagyok részvényenként. Forogtam benne párat részben a teljes pakkal, részben gyűjtögetve, részben még pluszban hozzávéve, részben visszaadva. Szóval nekem jó lenne egy ilyen kis nyugis napi 1-2%-s emelkedés, év végéig legalább, nyugodtan lehetne gyűjteni, venni hozzá ahogy emelkedik, max 0.5% megingással. Az egy leányálom lenne. Be lehetne tolni komolyabb pénzt, ha atomstabilan menne fel az ár akár csak napi 0.8%-t. Így a bővítéssel gondom van, de néha még a tartással is. Na de ilyen stabil fel nem lesz.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)